Τουμασάτου – Μπάμπκινα Τατιάνα

ΣΠΟΥΔΕΣ

28 Μαΐου 1993 :Αριστούχος του Πανεπιστημίου της Κουλτούρας Μόσχας. (Κρατικη σχολη Μπαλετου και Caracter Μοσχας)-(5ετής φοιτηση)

Δίπλωμα:

Καθηγήτρια χορού – Χορογράφος

Συμπεριλαμβανόμενες σπουδές:

Δημοτικοί χοροί του κόσμου, κλασικό μπαλέτο, Ευρωπαϊκοί χοροί δωματίου, διεύθυνση χορογραφίας, διδασκαλία και επαγγελματική δημιουργία. Απόφοιτος επαγγελματικής σχολής χορού ΡΑΛΟΥ ΜΑΝΟΥ, Επαγγελματικό δίπλωμα Latin & ballroom IDTA (international dance teachers assosiation ) ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΚΑΤΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΤΟ 2016 ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ
ΔΑΣΚΑΛΟΥ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΤΩΝ ΜΠΟΛΣΟΙ.

Μετεκπαίδευση:

Μεγάλη Βρετανία

ΚΡΙΤΗΣ:

Ομοσπονδιακός τεχνικός Ε.Χ.Ο.Ε

PILATES COACH:

Personal trainer

Aπo παιδί 5 ετών ξεκίνησε το χορό με μπαλέτο . Από 7 ετών λαμβάνει μέρος σε παραστάσεις και διαγωνισμούς, Latin και Ευρωπαϊκών χορών στη Ρωσία, με διακρίσεις- πρωταθλήτρια περιφέρειας Μόσχας- και στην Ελλάδα με ανάλογες διακρίσεις. Το 2001 παίρνει χρυσό μετάλλιο στον παγκόσμιο διαγωνισμό χοροί LATIN της Corona (35 χώρες). Ζει και εργάζεται στην Ελλάδα από το 1994.

 

ΠΡΟΫΠΗΡΕΣΑ:

Συνεργασία : Με την ομάδα μοντέρνου χορού «Ροές»της Σοφίας Σπυράτου και τον Λάκη Λαζόπουλο με παραστάσεις σε διάφορες χώρες του κόσμου (Αμερική–Ευρώπη).
Συνεργασία : με το Nafsika Ballet Theater (Σοφία Ισμαήλου-Μέγαρο Μουσικης)
Σεμινάρια: στη Μεγάλη Βρετανία στο Blackpool
Πολυετής συνεργασία: στο χώρο της Showbιzz και TV στην Ελλάδα. (Jack Foster, Garry Μorgan, Anna Mayers, Δημητρης Παπάζογλου, Φωκάς Ευαγγελινός) κλπ.
Διδασκαλία: στην Αθήνα, σε σχολές χορού και σχολεία .
Κύπρος : ειδική συνεργασία με το θέατρο Σκάλα (Γιάννης Βόγλης) ώς χορογράφος σε θεατρικές παραστάσεις.
Αγγλία : Διδασκαλία στη σχολή Kelly keith στο Λονδίνο στο Kingstone

ΕΙΔΙΚΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

  • Συνεργασία και Παράδοση διεθνών σεμιναρίων και διδασκαλίας στις σχόλες Agapiou Eskuela de Danza και mambo στην Κύπρο
  • Σεμινάρια στις ΗΠΑ, Ρωσία, Ισπανία, Αίγυπτο, Βουλγαρία και Αγγλία σε Latin, salsa, Tango Argentino, Flamengo, pilates, oriental, free style,street dance και σύγχρονο χορό.
  • Εργαστηριακή δουλειά σε μπαλέτο και σύγχρονο χορό στην Αμερική.
  • Χορογράφος σε επαγγελματικά shows στην Κύπρο και στην Ελλάδα.
  • Διδασκαλία στη σχολή FRIENDS.(πρώτη Latin σχολή χορού- που άνοιξε στην Ελλάδα).
  • Μέλος της ομάδας χορού της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου Ελλάδας.
  • Από το 2004 διατηρεί και διευθύνει σχολή χορού αναγνωρισμένη από το κράτος στην Αθηνά(μπαλέτο – LATIN – Ευρωπαϊκοί) με συνεχείς διακρίσεις των μαθητών της, στους πανελληνίους διαγωνισμούς (χρυσά μετάλλια κάθε χρόνο). Η σχολή της δίνει επιτυχημένες παραστάσεις, σε κεντρικά θέατρα της Αθηνάς. Συνεχίζει διαρκώς την επιμόρφωση της με σεμινάρια, κάθε χρόνο, σε όλο τον κόσμο, γιατί η τέχνη του χορού δεν έχει τέλος